i-Finish

Vanaf 2013 ondersteunen wij met ‘Digitale Nazorg’ rechtmatige eigenaren maar ook nabestaanden bij het toegankelijk maken van dierbare data, de online nalatenschap en de digitale erfenis. Steeds meer worden wij ook gevraagd om de on- en offline lidmaatschappen, abonnementen, nieuwsbrieven en accounts inzichtelijk te maken. Zonde om daarvoor te blijven betalen natuurlijk. Maar ook al is het gratis, dan betaal je met je gegevens. Niet alleen bij leven, maar ook na overlijden.
Ondertussen is gebleken dat het zomaar (laten) opzeggen niet altijd meer de beste oplossing is. Zo informeren wij via onze opzegmodule over de mogelijkheden van bijvoorbeeld het veiligstellen van de inhoud van online (opslag)diensten en accounts en kunnen wij persoonlijke of belangrijke gegevens ook herstellen uit apparatuur. Zelfs bij een fysiek defect.

Doe het zelf
Met onze handige opzegmodule kun je van steeds meer bedrijven snel en makkelijk vinden hoe o.a. abonnementen, lidmaatschappen en accounts kunnen worden opgezegd. En het gebruik van deze door ons gecontroleerde informatie is in de basis zelfs helemaal gratis!

Opzegmodule

Laat i-Finish jou helpen
Heb jij veel zaken die moeten worden opgezegd en heb je geen zin of tijd om dat allemaal zelf te doen en te controleren? Zie je er tegenop om in een moeilijke periode contact te leggen met een specifiek bedrijf, lastige instantie of instelling en deze te informeren over een overlijden? Dan leggen wij uit dat jij echt geen gebruik meer wil maken van het abonnement, lidmaatschap of account en dat jouw gegevens (of die van jouw dierbare) uit hun bestanden mag worden verwijderd en je ook geen prijs meer stelt op nieuwsbrieven en ‘aanbiedingen’. Neem contact met ons op en geef aan hoe wij je daarbij kunnen helpen en i-Finish gaat voor jou aan de slag!

Digitale Nazorg
Wil je dierbare gegevens uit een mobiele telefoon of computer veiligstellen maar weet je de toestelcode of het wachtwoord niet? Of kom je door welke oorzaak dan ook niet meer bij belangrijke data? Kijk bij Digitale Nazorg hoe i-Finish je ook daarbij kan helpen!

Inzicht

i-Finish kan jou helpen met inzicht in contracten bij bedrijven, instanties en instellingen en als je wilt, zoeken wij de mogelijkheden uit tot eventueel oversluiten, adreswijzigingen, een doorstuurservice tot zelfs mogelijke tegoeden.

Ondersteuning & tips

i-Finish voorziet in praktische tips en suggesties, zoals wanneer je zaken het beste kunt opzeggen of wanneer er misschien een wachttijd aan verbonden is. Wat zijn de mogelijkheden bij leven om persoonlijke zaken eerst te bewaren. Welke rechten heb jij als nabestaande en wat mag (en kan) je doen met bijvoorbeeld de mobiele telefoon van een overledene. Staat een bedrijf of dienst er bij ons (nog) niet tussen of blijven er nog e-mail’s binnenstromen van een bedrijf? Geef eenvoudig aan om welk bedrijf het gaat en wij lossen het voor jou op!

Extra diensten

Krijg je met notariële of juridische obstakels te maken, werken bedrijven niet mee aan het opzeggen, ben je op zoek naar een betaalbare verklaring van erfrecht of zoek je persoonlijke hulp bij de verdere afwikkeling van een nalatenschap? Door nauw samen te werken met onze partners kan i-Finish altijd de best mogelijke ondersteuning bieden.

i-Finish helpt nabestaanden bij het inzichtelijk maken, veiligstellen en beëindigen van on- en offline diensten.”

Ondersteuning & tips

Ondersteuning en praktische tips bij overlijden.

Lees meer

Extra diensten

Juridisch, notarieel, nalatenschapcoach en toegang tot apparatuur.

Lees meer

Veiligstellen

Veiligstellen

Sta je er wel eens bij stil dat meteen alles (laten) opzeggen niet altijd de beste oplossing is?
Het zomaar beëindigen van een telefoonabonnement zorgt er bijvoorbeeld voor dat WhatsApp niet meer te bekijken of te gebruiken is. En als er sprake is geweest van een email-account of zelfs een website bij een provider, zou je dan niet eerst die informatie willen bezitten? Voor zover juridisch en technisch mogelijk, helpt i-Finish om eerst die waardevolle data veilig te stellen uit online opslag- en clouddiensten zoals bijvoorbeeld Google Drive, One Drive, iCloud, Dropbox etc.

Identiteitsfraude

Gegevens van overledenen kunnen heel lang op internet blijven rondzwerven. Door zoveel mogelijk bedrijven en instanties in kennis te stellen van het overlijden, wordt voorkomen dat er met deze persoonlijke gegevens identiteitsfraude wordt gepleegd. Door jouw gebruik van i-Finish weten bedrijven ook dat er geen bestellingen of aankopen meer gedaan kunnen worden met de desbetreffende gegevens.

“Samen met aangesloten bedrijven wordt identiteitsfraude voorkomen en zorgt i-Finish voor vermindering van de digitale footprint.”

Veiligstellen data

Ondersteuning bij het veiligstellen van gegevens uit de cloud.

Lees meer

Identiteitsfraude

Voorkom identiteitsfraude met gegevens van de overledene.

Lees meer

Opzeggen

Veel zaken kun je zelf eenvoudig opzeggen. i-Finish heeft daarvoor een unieke database met informatie om snel achter de nodige informatie te komen. Wij begrijpen natuurlijk ook dat dit aardig wat tijd en geregel gaat kosten en daarom kunnen wij dit ook voor je doen. Daarmee voorkom je dat er ongewenst contact blijft door post, telefoon of mail, gericht aan jou of een overledene.

(Inter)nationaal

Ook internationale bedrijven, diensten, instellingen en organisaties kunnen door i-Finish op de hoogte worden gebracht van wijzigingen in een persoonlijke situatie waarbij wij verzoeken de gegevens in hun databases te wijzigen of te verwijderen.

Online diensten

Online diensten zoals bijvoorbeeld Zalando, Bol.com, Netflix en Spotify kunnen worden geselecteerd en door i-Finish in kennis gesteld worden van adreswijzigingen, ongevraagde post of een overlijden. Indien van toepassing vragen wij naar eventuele lopende bestellingen, mogelijke tegoeden en aanvullende acties.

Sociale media

Van de door jou geselecteerde sociale media geeft i-Finish de mogelijkheid om de status te wijzigen, de inhoud veilig te stellen of volledig te beëindigen. Denk aan netwerksites als Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube en Snapchat. 

Automatisch opzeggen

Automatisch opzeggen voorkomt dat de nabestaande bij de afwikkeling van de administratie, vooraf al exact moet weten waar een dierbare ooit gebruik van heeft gemaakt. Samen met onze partners ontwikkelen wij deze unieke mogelijkheid om dit straks aan onze klanten aan te bieden.

“Staat uw hoofd er niet naar om een digitale erfenis af te handelen? Geen enkel probleem, i-Finish neemt deze zorg graag uit handen.”

(Inter)nationaal

Diensten beëindigen in Nederland en in het buitenland.

Lees meer

Online diensten

Opzeggen van diensten, abonnementen & lidmaatschappen.

Lees meer

Sociale Media

Sociale media status wijzigen, veiligstellen en beëindigen.

Lees meer