Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie Yarden & Digitale Nazorg

5 november 2019 @ 19:30 - 21:00

Kan je de vinger van een overledene gebruiken om zijn telefoon te ontgrendelen? Welke rechten heb je als nabestaanden op abonnementen, accounts en e-mails van de overledene? En hoe zit het met jouw privacy als je er zelf niet meer bent?
Tijdens deze avond in het Crematorium Haarlem van Yarden geeft Sander van der Meer inzicht in de digitale erfenis, online nalatenschap en dierbare data. Aan bod komt een stukje wet- en regelgeving, verrassende (on)mogelijkheden, valkuilen en ervaringen van nabestaanden.

Sander van der Meer heeft een achtergrond als forensisch digitaal specialist, is gastdocent uitvaartopleidingen en geregeld te horen en te zien op radio en TV. Met zijn bedrijf i-Finish ondersteunt hij met diensten als Digitale Nazorg nabestaanden bij toegang tot geërfde apparatuur, het veiligstellen van on- en offline data, onderzoeken na zelfdoding en het voorkomen van identiteitsfraude na overlijden.
Een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen en recente voorbeelden en praktische tips je nu al aan het denken zetten.

Je bent van harte welkom. De toegang is gratis en het verzoek is of je je even wilt aanmelden op deze website.

Gegevens

Datum:
5 november 2019
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.yarden.nl/vereniging/agenda/digitale-nazorg.htm

Organisator

Yarden

Locatie

Yarden Crematorium Haarlem
Vergiederweg 271
Haarlem, 2026 BJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
088-9272360
Bekijk de site van Locatie