Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie Digitale Nazorg – Nederlandse Genealogische Vereniging

12 december 2019 @ 20:00 - 22:00

In een presentatie voor de Nederlandse Genealogie Vereniging (NGV) afdeling Amersfoort wordt er aangegeven wat er eigenlijk allemaal on- en offline  achterblijft als je komt te overlijden en wat is daarvoor eigenlijk wettelijk geregeld?
Sander van der Meer, eigenaar van het bedrijf Digitale Nazorg en bekend van TV, online en diverse kranten en vakbladen laat zien hoe je als nabestaande om moet gaan met onbekende gebruikersnamen en wachtwoorden van jouw dierbare, noodzakelijk voor die mooie herinneringen. Moet je echt alles vooraf regelen en zijn er dan ook nadelen? En hoe voorkom je identiteitsfraude van overledenen?
Er komen deze avond herkenbare praktijkvoorbeelden aan bod, handige tips voor nabestaanden en mogelijkheden om (nu al) zelf dierbare data veilig te stellen en mogelijkheden van de grootste opzegdienst: i-Finish.

Deze presentatie is toegankelijk voor leden en niet-leden. De toegang is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening.
De zaal is open vanaf 19:30 uur.

De Nederlandse Genealogie Vereniging (NGV), een van de weinige verenigingen in Nederland gericht op familiegeschiedenis, telt ruim 7.000 leden.
De NGV is een vereniging waarvan de leden actief zijn op het gebied van de genealogie of familiekunde en de heraldiek, van beginners tot professionals en is er voor iedereen die interesse heeft in zijn familiegeschiedenis, waar kom ik vandaan?

Gegevens

Datum:
12 december 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Nederlandse Genealogische Vereniging – Afdeling Amersfoort
Telefoon:
033–8795529
E-mail:
secretaris-aft@ngv.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kerkelijk Centrum De Brug
Schuilenburgerweg 2
Amersfoort, 3816 TB Nederland
+ Google Maps