Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie DELA Goetzee

19 februari 2020 @ 19:30 - 21:30

Hoe krijg je als nabestaande toegang tot contacten, foto’s of documenten, noodzakelijk voor de administratie, voor de verwerking of als mooie herinnering als dit is beveiligd met een wachtwoord of toestelcode? Kan en mag je de vinger van een overledene gebruiken om een telefoon te ontgrendelen? Moet je nu wel of niet de social media en online diensten opzeggen van jouw dierbare en hoe voorkom je identiteitsfraude? En wat kan of moet je zelf nu al regelen op digitaal gebied voor als je er straks niet meer bent?
Tijdens deze avond bij Uitvaartverzorging Goetzee deelt Sander zijn ervaringen, geeft inzichten in wet- en regelgeving en laat zien wat de huidige mogelijkheden en valkuilen zijn in deze digitale tijd.  Een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen en recente voorbeelden en praktische tips die je nu al aan het denken zetten.
Sander van der Meer heeft decennia lang gewerkt binnen de opsporing als forensisch digitaal specialist. Daarnaast is hij gastdocent op uitvaartopleidingsinstituten en geregeld te horen en te zien op radio en TV. Met zijn bedrijf ondersteunt hij primair nabestaanden die graag toegang willen hebben tot dierbare gegevens die zijn opgeslagen op apparatuur en in de cloud van de overledene.

Gegevens

Datum:
19 februari 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Uitvaartcentrum Goetzee DELA – Rotterdam
Boezemsingel 35
Rotterdam, 3034 EC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
010-8516280
Bekijk de site van Locatie