Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie DELA & Digitale Nazorg

31 oktober 2019 @ 19:00 - 21:00

Kan je de vinger van een overledene gebruiken om zijn telefoon te ontgrendelen? Welke rechten heb je als nabestaanden op abonnementen, accounts en e-mails van de overledene? En hoe zit het met jouw privacy als je er zelf niet meer bent?
Tijdens deze presentatie geeft Sander van der Meer inzicht in de digitale erfenis, online nalatenschap en dierbare data. Aan bod komt een stukje wet- en regelgeving, verrassende (on)mogelijkheden, valkuilen en ervaringen van nabestaanden.

Sander van der Meer heeft een achtergrond als forensisch digitaal specialist, is gastdocent uitvaartopleidingen en geregeld te horen en te zien op radio en TV. Met zijn bedrijf i-Finish ondersteunt hij met diensten als Digitale Nazorg nabestaanden bij toegang tot geërfde apparatuur, het veiligstellen van on- en offline data, onderzoeken na zelfdoding en het voorkomen van identiteitsfraude na overlijden.
Een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen en recente voorbeelden en praktische tips je nu al aan het denken zetten.

Je bent van harte welkom en de toegang is gratis!

Gegevens

Datum:
31 oktober 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Coörperatie DELA
E-mail:
nbakker@dela.org

Locatie

Bibliotheek Deventer
Stromarkt 18
Deventer, 7411 PK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie