Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2e inspiratiedag – Jouw laatst levensfase (besloten bijeenkomst)

19 juni 2019 @ 10:00 - 16:00

3 x per jaar organiseert het platform JouwLaatsteLevensfase een inspiratie dag voor haar partners om hen te bedanken voor de prettige en succesvolle samenwerking. Dit is een dag om elkaar weer te ontmoeten, nieuwe kennismakingen en maar ook om weer nieuwe inspiratie op te doen.

Op 19 juni wordt de 2e partnerdag 2019 gehouden en zijn we te gast bij Het Bezinningshuis Den Dolder. In de ochtend is het thema ‘Eenzaamheid” en in de middag verzorgt Sander van der Meer een presentatie over digitale erfenis en online nalatenschap.

Als je bent beland in je laatste levensfase, dan gebeurt er heel veel. Veel met je omgeving, veel met je emoties en ook de vraag aan jezelf: “hoe kan ik deze periode zo waardevol mogelijk invullen”.Jouw Laatste Levensfase denkt mee in deze moeilijke periode. Wij hebben als doel jou alles te laten beleven waar jij behoefte aan hebt. Misschien heb je wel een bucketlist of wil je graag nog eens met al je vrienden en familie een mooie herinnering creëren. Bij ons draait het om een waardevolle invulling van jouw tijd. Zet de tijd naar je hart, wat jij nodig hebt.

Gegevens

Datum:
19 juni 2019
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
www.jouwlaatstelevensfase.nl

Organisator

Jouw laatste levensfase
Telefoon:
06-13341257
E-mail:
monique@jouwlaatstelevensfase.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Stichting Het Bezinningshuis
Vijverhof linksonderin bedrijfsgebouw
Den Dolder, 3734 DA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie