Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Out of the box met presentatie i-Finish

6 oktober 2019 @ 13:00 - 17:00

Een event vol inspiratie op het gebied van afscheid met diverse interessante partners en bijzondere sprekers, ondersteund door live muziek.
Georganiseerd door onze partner Persoonlijk Afscheid, wordt “Out of the box” een echt belevingsevent waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.
i-Finish zal tijdens dit event een multimediale presentatie geven voor inspiratie bij het afscheid op digitaal gebied. Zo laten wij onder andere een recent muziekstuk horen wat veel is afgespeeld tijdens een uitvaart maar waar de gemiddelde nabestaande én uitvaartondernemer van gruwelt (nee, geen Mieke Telkamp) en we geven tips om met de vinger van een overledene zijn of haar telefoon te openen. Maar mag dat eigenlijk wel?

“Out of the Box” vindt plaats in het monumentale pand van Morelisse Beeld en Geluid in het historisch centrum van Amersfoort. Bezoekers met de auto wordt aangeraden te parkeren in parkeergarage Flintplein op nog geen 180 meter lopen. Het navigatieadres hiervoor is: Walikstraat 14, 3811 WT Amersfoort.

Gegevens

Datum:
6 oktober 2019
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Persoonlijk Afscheid
Telefoon:
033-2022292
E-mail:
info@eenpersoonlijkafschedi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Morelisse beeld en Geluid
Weverssingel 24
Amersfoort, 3811 GK Nederland
+ Google Maps