Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HCC!Twente & Digitale Nazorg

1 november 2019 @ 19:30 - 21:30

Als je een mobiele telefoon hebt of internet gebruikt, heb je nu al een digitale erfenis.
Maar wat blijft er on- en offline achter als je komt te overlijden en wat is daarvoor eigenlijk wettelijk geregeld? Kan en mag je de vinger van een overledene gebruiken om een telefoon te ontgrendelen en hoe ga je als nabestaande om met onbekende gebruikersnamen en wachtwoorden van jouw dierbare? Moet je echt alles vooraf regelen en zijn er dan ook nadelen? En hoe voorkom je identiteitsfraude als iemand is overleden?
Tijdens de presentatie deze avond komen herkenbare praktijkvoorbeelden aan bod, handige tips voor nabestaanden en mogelijkheden om (nu al) zelf dierbare data veilig te stellen en mogelijkheden van de grootste opzegdienst: i-Finish.

De presentatie wordt verzorgd door Sander van der Meer, eigenaar van het bedrijf Digitale Nazorg en bekend van TV, online en diverse kranten en vakbladen. Een interview met Sander was eerder te lezen in PC-Active 304.

De zaal is open vanaf 19:00 uur voor zowel leden als niet-leden van HCC!
Let op! De locatie betreft een nieuw gebouwencomplex, gebruik daarom bij navigatieapparatuur het adres: Bookholtlaan 1, 7581 BB Losser.

Gegevens

Datum:
1 november 2019
Tijd:
19:30 - 21:30

Locatie

Stichting MAN
Nilantspad 3
Losser, 7581 BB Nederland
+ Google Maps