Telefoon & tablet

Wanneer je beschikt over de telefoon van een dierbare wil je misschien foto,- video- en audiobestanden bewaren als mooie herinnering of heb je behoefte aan de contactpersonen, e-mailberichten en in- of uitgaande SMS- en chatberichten. Met Digitale Nazorg geeft i-Finish je tips en mogelijkheden bij het bewaren van een eventuele WhatsApp-geschiedenis of de voicemail. In een aantal gevallen kunnen wij ook helpen wanneer er sprake is van een fysiek defect of onbekende toestelcode tot zelfs een volledig onderzoek bij een plotseling overlijden en je op zoek bent naar mogelijke antwoorden.

Toestelcode onbekend

i-Finish kan dierbare gegevens uit telefoons en tablets toegankelijk maken.
Soms zelfs als deze zijn beveiligd met een onbekende toestelcode, bijvoorbeeld na een overlijden.

Telefoon defect

Is er sprake geweest van een ongeluk, ramp of andere schade waardoor de telefoon of tablet defect is geraakt?
Ook bij waterschade kunnen wij je helpen en hier vind je tips wat je in zo’n geval moet doen (of juist niet).

Met hightech apparatuur kunnen wij vaak toch nog jouw dierbare en belangrijke gegevens veiligstellen.

Onderzoek

Zijn er vragen na een een plotseling overlijden zoals bijvoorbeeld na een zelfdoding en ben je op zoek naar antwoorden, neem dan contact met ons op.

Een team specialisten binnen i-Finish kan met Digitale Nazorg in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek aangeven hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

WhatsApp

Heb jij nog WhatsApp-chats met jouw dierbare en ben je heel voorzichtig zodat er niets met je telefoon gebeurt? Dit is een eBook van jouw chats over mooie gebeurtenissen, vakanties of liefdesverklaringen en met hetzelfde uiterlijk zoals te zien is op je telefoon!

Via onderstaande knop kan je gratis een ‘Whappbook’ aanmaken. Een echt boekje is tegen een kleine vergoeding ook mogelijk.

Tip! Voicemail & SMS

Wacht na een overlijden even met het opzeggen van een mobiel telefoonabonnement. Misschien wil je namelijk eerst nog even de voicemail van de overledene nog eens beluisteren of zelfs bewaren.

Daarnaast kan het zijn dat er op de telefoon nog SMS-berichten binnenkomen van mensen die nog niet op de hoogte zijn van het overlijden of volgt er vanuit een bedrijf een verificatie-SMS als je een dienst wilt beëindigen, bijvoorbeeld via de opzegdienst i-Finish.