In een vernieuwende serie podcasts wordt aandacht besteedt aan (het werken in) de uitvaartbranche. Aan bod komen nieuwe producten en diensten met toeleveranciers, ervaringen en meningen van uitvaartondernemers en consumenten.

Door Hans Kuyper, drijvende kracht achter het initiatief van de podcasts en met ruime ervaring in de uitvaartbranche, is Sander van der Meer van i-Finish gevraagd of hij vanuit zijn specialisme, wekelijks onderwerpen en vragen wil behandelen op het gebied van de digitale erfenis, online nalatenschap en dierbare data. De eerste (introductie)podcast kan je hier terugluisteren.

Iedere week zal een onderwerp of vraag in begrijpelijke taal, kort en bondig worden behandeld in de rubriek ‘Digitale Nazorg’ op de website van spulexvoice.nl. Heb jij een vraag voor deze rubriek die je graag samen met het antwoord terug zou willen horen of ben je zelf werkzaam in de uitvaartbranche en wil je jouw dienst of product onder de aandacht brengen via een podcast? Vul dan op de betreffende website dit formulier in.

 

Tags: podcast