Op dinsdag 5 februari 2019 heeft Digitale Nazorg voor de Computer Vereniging Oostzaan & Omstreken (CVOO) een presentatie gegeven over de digitale nalatenschap, online erfenis, dierbare data en de opzegdienst i-Finish. In de goedgevulde raadzaal in Zaandijk was er bijzonder veel belangstelling vanuit deze vereniging. De diverse tips en adviezen maar ook de mogelijkheden zoals het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, accounts en social media via i-Finish werden gewaardeerd.

De Computer Vereniging Oostzaan en Omstreken is opgericht in 1987. Een vereniging met als doelstelling het stimuleren van computergebruik voor zowel hobby’s als voor algemene toepassingen in het dagelijks gebruik. Een belangrijk deel van de leden is 50+, maar ook andere doelgroepen worden niet uitgesloten.

Ook interesse in een levendige presentatie over Digitale Nazorg & i-Finish? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.