Op 24 november 2018 besteedde de NOS op TV aandacht aan de digitale erfenis in het journaal.  Vanuit i-Finish Digitale Nazorg vertelt Sander van der Meer over de problemen waar nabestaanden mee te maken kunnen krijgen en het feit dat online accounts niet overdraagbaar zijn. In het item heeft i-Finish Digitale Nazorg de familie Kooi bijgestaan maar de telefoon van de overledene hebben wij daarbij (nog) niet toegankelijk kunnen maken. Op de nieuwssite van de NOS vraagt men zich dan ook af wat er gebeurt met jouw online data als je er niet meer bent.

Wil jij toegang tot dierbare gegevens op apparatuur? Kijk dan voor de mogelijkheden op Digitale Nazorg. En wil je weten waar je op moet letten bij een telefoonabonnement of een online opslagdienst of krijg je te maken met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, on- en offline accounts en nieuwsbrieven? Ga dan snel naar de opzegmodule van i-Finish!